FAQSearchLoginRegister
It is currently Fri Oct 20, 2017 2:49 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Object in rlagent not shown in systemview 
Author Message

Joined: Tue Sep 27, 2005 12:45 am
Posts: 129
Location: Hannover
Post Object in rlagent not shown in systemview
Hello.

We're running Redline 4.00 Build 1019 on SLES 11 Sp1 OES11
There are total three systems (SLES 10 SP2 and SP4)
The system with SLES10 Sp4 works with Reload 4.0 Build 400400 and also the latest Redline.
The rlagent is visible.
I created a host and a reload object. Both object are not visible.
Dropping the object and recreate them didn't solve the problem.

What an I do to fix the problem?

Thanks in advance for your answers.

Best regards.

Dirk Emmermacher


Thu Jan 24, 2013 7:44 am
Profile

Joined: Fri Jul 21, 2006 2:54 pm
Posts: 311
Post Re: Object in rlagent not shown in systemview
Hello,
Make sure you have the Redline Agent installed on the same box as Reload to start off.

Then make sure you have a user name and password set for the Reload Web Interface. Those setting are in the administration window of Reload. Then go into System Administration and then Web Administration preferences. The default port for the interface is 5555. One you have the user name and password setup there, then try to connect to the Reload Web Interface using the http://ipaddress:5555. Log in using the user name and password.

Then within Redline, select the agent from the Redline Map (or System view) and then go to manage. Select Reload from pull down menu and then fill in the fields: ipaddress where Reload resides, port (5555 default) with the associated user name and password. Save those changes and then give it a few minutes.

If you still do not see Reload pop up after following all of these instructions, I would suggest sending the redline agent log (in d6 logging) to support and open an incident there.

Thank you.


Thu Jan 24, 2013 11:30 am
Profile

Joined: Tue Sep 27, 2005 12:45 am
Posts: 129
Location: Hannover
Post Re: Object in rlagent not shown in systemview
Hello dparcell.

Thanks for your answer.

The redline is installed on the machine and the http Port is set to 5555.
On the server I ran the update process for redline installation. The version was 3.51. So after upgrade to Version 4 now it works.
For some time there was two reload servers on the redline map. The nigthly maintenance has fixed this.

Best regards.

Dirk Emmermacher


Mon Jan 28, 2013 1:49 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.