FAQSearchLoginRegister
It is currently Fri Dec 15, 2017 4:17 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 PATHTAB not work 
Author Message

Joined: Sun May 16, 2010 12:21 am
Posts: 28
Post PATHTAB not work
I have three netware server running GW7.03 and have a server running Redline. I hv problem to getting log from remote netware groupwise path, the debug log appear to get gwcheck file from /mnt/posix/gwmail/wpcout/chk/mbstats.log . it look like unable to mount, Please help .....


Mon May 17, 2010 12:29 am
Profile E-mail

Joined: Fri Jul 21, 2006 2:54 pm
Posts: 311
Post Re: PATHTAB not work
Hello,
In this KB article below, there are details on the creation of the pathtab and the mounts to collect those logs from the NetWare GroupWise system.

http://support.gwava.com/kb/?View=entry&EntryID=155

Follow these instructions here and see if that can help answer your questions and resolve your problem.

If you need extra help please give Redline support a call: 801-437-5678.

thank you.


Fri May 21, 2010 3:28 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.